rzad chmur

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -sara201-, 26 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -sara201-

-sara201- Okazjonalny autor

dlaczego musze zrobic 3 x rzad chmur jak chce tylko jedno? codzi mi o te z obecnego eventu

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-sara201- nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc:
    W kończącym się dzisiaj evencie Ścieżka ze świateł są do zdobycia 2 rzędy chmur, aby zdobyć pierwszy to muszą być wykonane zadania ze ścieżki prowadzącej do tego rzędu. Drugi rząd wymaga wykonania wszystkich zadań na wszystkich trzech ścieżkach.

Czy chodzi Ci o coś innego?

3. -sara201-

zrobolam calosc ulepszenie swiatyni plomienia a pnacza nie dostalam dlaczego ? ja sobie robilam to pnacze ktore chcialam.....

4. SMOD_Atena

Ulepszenia Świątyni Płomienia to akurat nagrody na Ścieżce Farmy:

Nie wiem, który rząd chmur chciałaś ale żeby otrzymać rząd chmur 1 to muszą być wykonane wszystkie kroki na Ścieżce Bahamaramy:

Jeśli jednak chciałabyś zdobyć rząd chmur 2 to musiałabyś wykonać wszystkie zadania na wszystkich ścieżkach czyli po 8 kroków na każdej z nich, czyli oprócz Ścieżki Farmy i Bahamaramy to też 8 kroków na Ścieżce Świata pełni księżyca:

Wtedy odblokowane zostałyby dostępy do nagród bonusowych (w tym rzędu chmur 2)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. -sara201-

dlaczego nie moge zrobic tylko jednego rzedu chmur ja chce tylko ten rzad

6. SMOD_Atena

-sara201 możesz wykonać zadania na Ścieżce Bahamaramy i zdobyć rząd chmur "Ścieżka ze świateł 1", jednak drugi rząd czyli "Ścieżka ze świateł 2" wymaga wykonania wszystkich zadań, takie są warunki zdobycia tego rzędu chmur i jeśli chcesz rząd zdobyć to zadania musisz wykonać, innego sposobu na zdobycie nie ma.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

7. wandadrozdowska53

wandadrozdowska53 Czeladnik forum

Zrób który chcesz, ale spełnij warunki do tego potrzebne. Masz bardzo dobrze wytłumaczone wyżej.

8. SMOD_Atena

wandadrozdowska53 dziękuję za pomoc.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

9. -sara201-

no to mam z glowy bo nastawilam sie tylko na to zadanie :(( dziekuje za odpowiedzi

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.