rzad chmur: Noc pelni ksiezyca 3

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacper02052003, 28 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

zdobylem wszystkie itemy potrzebne do tego pnacza w sklepie Jacka niestety nie moge ich ustawic na pnaczu bo nachodza na siebie dwa pnacza i nie da rady , prosze o pomoc

2. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama PL

Sprecyzuj co dokładnie masz na myśli pisząc, że nachodzą na siebie dwa pnącza. Czy możesz pokazać jakiś screen?

3. kacper02052003

nie wiem jak zrobic screen
    Na pnaczu powinny byc itemy ze sklepu jacka a ja jak wciskam na chmurke to pokazuje mi sie lista wszystkich moich dostepnych itemow , ktory moge postawic , jak to zrobie i sa wszystkie itemy na chmurkach to i tak nie moge aktywowac tego pnacza

4. -Borsty-

Na tym pnączu możesz postawić 4 itemy dedykowane, które można nabyć w Sklepie Jacka oraz jeden dowolny o wymiarach 1x2 - ten ostatni. Jeśli u Ciebie jest inaczej to może wynikać z problemów z wyświetlaniem elementów gry. W związku z tym, proponuję wyczyścić ciasteczka → poradnik. Sprawdź AFP → poradnik.
    Jeśli to nic nie pomoże, skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną według wskazówek z tego poradnika → KLIK, w celu sprawdzenia konta.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. kacper02052003

itemy ze sklepu kupilem , dziekuje za pomoc , to wszystko

6. -Borsty-

Proszę bardzo i skoro to wszystko to zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.