rzędy chmur

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fermajoli, 29 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fermajoli

fermajoli Weteran forum

mam rząd chmur żniwa 2014 dający 5% efektywności super nawozu działa z ulepszeniem ,rośliny niewinnością i kristale w sekundę ,ale mam też rząd urodzinowe życzenia dający też 5% efektywności super nawozu i z wszystkimi dopalaczami nie ma efektu sekundowych zbiorów-dlaczego?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dla jakich roślin ma działać i czy masz dla nich odpowiednie uszlachetnienie?

3. fermajoli

fermajoli Weteran forum

mam cebulę 25% rząd żniwa daje radę i cebula jest w sekundę

4. SMOD_Atena

Te dwa rzędy chmur mają takie samo działanie na super nawóz czyli jeśli posiadasz aktywne odpowiednie uszlachetnienie dla cebuli, w slotach białą niewinność i kerststol to podlana super nawozem cebula powinna być gotowa do zbioru w sekundę przy aktywnym bonusie któregoś z tych dwóch rzędów. Sprawdź czy bonus z rzędu jest jeszcze aktywny i w slotach jest biała niewinność i kerststol. Jeśli tak a cebula nie dojrzewa w sekundę to zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. fermajoli

fermajoli Weteran forum

dziękuję można zamknąć

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.