Rzędy chmur Eldorado i Arkadia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika oliwiamisztal5670, 2 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oliwiamisztal5670

oliwiamisztal5670 Młodszy ekspert

Witam .Kupiłam dwa rzędy chmur i nie mogę nic postawić bo nie mam żadnej dekoracji czy coś jeszcze potrzeba ?Z góry dziękuję za pomoc .

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:)
    Itemy na te rzędy należy kupić odrębnie. Obecnie trwa wyprzedaż pozwalająca na skompletowanie itemów na rząd Arkadia - >>KLIK<<
    Jeśli nie masz itemów z jakichś wcześniejszych wyprzedaży, to póki co nie uda Ci się uruchomić obu gałązek - trzeba poczekać aż ponownie pojawią się w ofercie.

Jeśli kupiłaś itemy i mimo wszystko nie możesz postawić ich na pnączu, oznacza to, że musisz wcześniej wykorzystać bonusy przypisane do tych itemów. W tym celu ustawiasz dany item gdzieś w ogrodzie/na łące i zbierasz wymaganą ilość razy. Jeśli nie szkoda Ci bonusów, wtedy taki item od razu po wystawieniu na łąkę możesz usunąć do inwentarza. W efekcie bonus zostanie nieodwracalnie skasowany, a itemy będzie można postawić na pnączu.

Czy masz jeszcze pytania?

3. oliwiamisztal5670

oliwiamisztal5670 Młodszy ekspert

Nie mam pytań , dziękuję za odpowiedz

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Również dziękuję :) i zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.