Rząd na Cudownym Pnączu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika solanka, 8 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. solanka

solanka Forumowy żółtodziób

Czytam w poradniku "UWAGA: Po wdrożeniu do gry ostatniego stracha na wróble z kolekcji automatycznie aktywuje się Rząd na Cudownym Pnączu ." a u mnie się nie pojawił wcale strachy mam ale nie mam gdzie ich ustawić bo gałązki ze strachami brak i co teraz?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rozumiem, że masz już wszystkie 5 wymaganych strachów tak ?

Kiedy zdobyłaś ostatniego stracha ? Jeśli po zdobyciu ostatniego jeszcze się nie wylogowywałaś to zrób to proszę i sprawdź po ponownym zalogowaniu do gry, włączając oczywiście widoczność wszystkich rzędów. Aby były widoczne wszystkie rzędy należy kliknąć ikonę Cudownego pnącza na pasku po lewej stronie rzędów.

Napisz proszę czy po ponownym zalogowaniu rząd jest na miejscu czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. solanka

solanka Forumowy żółtodziób

Dziękuję za odpowiedź źle kliknęłam. pytań już nie mam temat można zamknąć

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro już wszytko jest w porządku i nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.