Rząd chmur

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mira6545, 27 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mira6545

mira6545 Okazjonalny autor

Rząd chmur słodka niespodzianka stoją na nim wszystkie itemy co mam dalej zrobić żeby uruchomić ,

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wielkie litery w tytule zmieniłam na małe, pisanie dużymi literami jest zabronione, utrudnia to czytanie forum.

A jeśli chodzi o ten rząd chmur to aktywuje się jak wszystkie inne, po ustawieniu wszystkich itemów klikasz w ikonę rzędu po lewej stronie i potwierdzasz zbiór bonusu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. mira6545

klikam na ikone z lewej strony to pokazuje że 48 godz i się nie włacza nic

4. SMOD_Atena

A masz kłódki przy itemach czy kłódek nie ma?

5. mira6545

kłódek nie ma

6. SMOD_Atena

Skoro są ustawione wszystkie itemy i nie ma kłódek to znaczy, że bonus jest do zebrania, i nie powinno być żadnego problemu.

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

Proponuję też sprawdzić grę na innej przeglądarce.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

spróbuj jeszcze raz się zalogować
    czasami też tak mam

8. mira6545

dziękuje już wiem o co chodzi niby stoją itemy ale po naciśnięciu ich wszystkich w jednym pisze że jego nie ma w inwentarzu

9. SMOD_Atena

Czyli wszystko jest już jasne, na chmurkach zawsze są widoczne itemy, które są do nich przypisane ale dopóki ich nie zdobędziemy i nie ustawimy to itemy wyświetlają się na szaro i dopiero po ustawieniu stają się kolorowe a bonus jest możliwy do zebrania.

Czy masz w takim razie jeszcze jakieś pytanie?

Anetta41 dziękuję za pomoc.

Anetta41 lubi to.
  10. mira6545

dziękuje za pomoc nie mam pytań

11. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat w takim razie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.