Rząd chmur

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika OwieczQa, 4 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. OwieczQa

OwieczQa Forumowy żółtodziób

Ten rząd chmur z eventu można gdzieś odnaleźć w grze,czy dodaje się tylko to PD które się za nie należy??

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Wszystkie rzędy znajdziesz na cudownym pnączu. Musisz też pamiętać, że jak większość rzędów z ewentu musisz go(rząd) zapełnić itemami, które wygrywamy podczas trwania eventu.
    Z tego rzędu otrzymamy co "12 godzin 5500 PD 5500 TPD"
    Po więcej informacji na temat tego rzędu zapraszam >>TUTAJ<<(kliknięcie zielonego napisu przenie Cię do poradnika)
    Natomiast informacje o cudownym pnączu znajdziesz w poradniku : Zmiany na Cudownym Pnączu

Czy mogę w czymś pomóc ?

3. OwieczQa

Czyli jak mam jeszcze cudowne pnącze nie odblokowane to to przepadnie? Czy będzie jak odblokuje pnącze?

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Jeżeli wygrasz rząd a nie masz odkrytego cudownego pnącza, to będzie cierpliwie czekał aż odkryjesz.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. OwieczQa

Ok dziękuje,wszystko :) Do zamknięcia.

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się że mogłem pomóc.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.