Rząd chmur "Sylwester"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bacowa70, 1 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

To rząd chmur "Sylwester", bardzo proszę o wskazanie gdzie jest opis rzędu oraz itemów jakie można na nim umieścić.
    To co jest u mnie na pnączu to wiem, ale nie mogę znaleźć opisu w FAQ.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To rząd chmur z pakietów indywidualnych i z tego co widzę nie mamy go jeszcze w opisie rzędów, zostanie to uzupełnione najszybciej jak się da, a póki co to wymagane na rząd chmur itemy to:

2 dowolne w rozmiarze 2x2
    oraz itemy z pakietów:

W pakiecie "Jak ryba w wodzie" jest błędny opis itemu, prawidłowy to "Zabawa w wodzie (+), ten błąd jest już zgłoszony. Podobnie w pakiecie z "Obrazkiem z kwiatkiem pryskającym wodą" jest item "Opryskiwacz (+)".

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Pytań nie mam, ale jestem zdenerwowana ponieważ kupiłam ten rząd i stoi szary.
    W momencie kupna nie było opisu jakie itemy umieszczamy na rzędzie - ani przy ofercie kupna, ani w Ogłoszeniach na forum.

agi31 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W opisie pakietu w grze jest napisane, że rząd chmur zapewnia miejsce na 3 posiadane przedmioty ozdobne a to oznacza, że jest to tylko rząd chmur. Gdyby w skład pakietu wchodziły itemy to byłyby one wymienione tak jak jest to przy innych pakietach.

Ale fakt, brakuje w tym opisie nazw wymaganych przedmiotów, przekażę Twoją uwagę.
    Na przyszłość najlepiej zadać pytanie i upewnić się przed zakupem, szczególnie kiedy nie ma na forum informacji, których my również nie otrzymaliśmy i dopytujemy na bieżąco.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.