rząd chmur "Północ"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lauram1, 10 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lauram1

lauram1 Forumowy żółtodziób

Co na tym rządzi mogę postawić...?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zależy o jakim rzędzie mówimy.

Rzędy składają się na cudowne pnącze. Na rzędach stawiamy odpowiednie dekoracje, po ustawieniu ich na chmurkach(rzędzie) dostajemy możliwość skorzystania z bonusy jaki rząd nam daje. I tutaj są już różne bonusy od dodatkowych SG po przez zwierzątka bonusy do produkcji albo PD.
    Czasami jak wygrywamy rzędy eventowe, to musimy ustawić konkretne itemy jakie wygrywamy podczas trwania eventu. Jeżeli możemy wygrać rząd w evencie pokaże nam się on na cudownym pnączu, chociaż nie możemy z niego jeszcze skorzystać.

Więcej na ten temat znajdziesz w poradnikach : Cudowne Pnącze i Zmiany na Cudownym Pnączu (kliknięcie na nazwę poradnika przekieruje Cię do odpowiedniego tematu)

Zachęcam Cię do przeczytania tych poradników, znajdziesz tam interesujące Cię informacje.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Na tym rzędzie możesz postawić dowolne itemy takie na 4 małe pola.

Ja mam np. :

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Anhedrea, dziękuję za pomoc. :)

lauram1, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.