Rząd chmur Legenda farmy - błąd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gosia_73, 10 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

Witam,
    zdecydowałam się na zakup pakietu "Legenda farmy". Dokonałam płatności poprzez Przelewy24.
    Po ponownym wejściu na farmę, okazało się że wystąpił jakiś błąd i rząd jest niedostępny... weszłam na stronę swojego banku i okazuje się, że pieniądze poszły.
    Proszę o pomoc.

2. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Hejka
    próbowałaś się przelogować ?

3. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

tak... to pierwsze, co wpadło mi do głowy

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

gosia_73, jeśli dokonałaś płatności szybkiej - a do tych należą transakcje w Przelewy24, to po przelogowaniu się przedmioty zakupione w ramach pakietu powinny znaleźć się na Twoim koncie. Upewnij się czy tak nie jest (czynny bonus na zbiory, dostępne pnącze).

Jeśli nie, wyślij reklamację korzystając z formularza płatności. W tym celu w zgłoszeniu do Pomocy technicznej wybierasz opcję "problem z płatnością". Link do Pomocy technicznej znajdziesz pod ramką gry.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

Rząd został dopisany. Z małym poślizgiem - ale jest.
    Nie mam więcej pytań. Dziękuję.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i skoro już wszystko jest w porządku to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.