Rząd chmur - Drzewo mądrości 3

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marocco, 7 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marocco

marocco Stały bywalec

Witam, czy jest gdzieś poradnik ( nie potrafię znaleźć ) albo ktoś może wie, które dekoracje ustawia się aby uaktywnić bonus na cukier żelujący ? brakuje mi dwóch prostokątnych chmurek i jednej małej kwadratowej :(

2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Na ten rząd stawiasz dowolne itemy mające rozmiar chmurek.
    Proszę tabelkę :

A tu poradnik: Zmiany na Cudownym Pnączu

marocco lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

est-orka, bardzo dziękuję za nieocenioną pomoc.

Czy Autor tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

4. marocco

marocco Stały bywalec

Pięknie dziękuję est-orka za podpowiedź :)
    Niestety nie mogę postawić itemów, mimo że mam w pasku przy próbie postawienia pokazuje pusty pasek :(

5. SMOD_Atena

marocco, jakie konkretnie itemy chcesz postawić ?

6. marocco

marocco Stały bywalec

z prostokątnych próbowałam stoicka królewska gwardia, bufet s, uroczysta kolacja 3

7. SMOD_Atena

Itemów, które posiadają ulepszenia nie można postawić na chmurkach, tak jak jest to napisane w poradniku : >>>klik<<<.

"PAMIĘTAJ, że na chmurkach nie można postawić przedmiotu, który jest ulepszeniem bądź jest tylko ozdobą (np. płotek, duży staw). Nie można postawić również łuków weselnych "

Na chmurkach prostokątnych czyli 2x1 możemy postawić itemy, które są losowymi nagrodami w skrzyni ze skarbami w Kolekcji komiksów : >>>klik<<<. W losowych nagrodach jest między innymi do wyboru item "Zamki z piasku".

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

marocco lubi to.
  8. marocco

marocco Stały bywalec

Dziękuję za wyjaśnienia, można zamknąć. Pozdrawiam :)

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam wzajemnie i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.