Rząd chmur bonanza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika leloszek373, 26 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

czy do zakupu w/w pnącza muszę dokupić dodatkowo każdy item z osobna

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Tak. Musisz dokupić itemy.
    Itemy zanim postawisz na pnącze należy wystawić na łące/w ogrodzie i wyczerpać ich bonusy. Dopiero wtedy można je usunąć do paska i ustawić na pnączu.
    Chyba, że posiadasz te itemy z poprzednich wyprzedaży.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

ok,a jeszcze jedno pytanie czy spotkałaś się z sytuacją,że ktoś z graczy wycofał zakup,niestety źle zrozumiałam(albo po prostu jest źle sformułowane,aby gracz nie zrozumiał) i sądziłam,że ten rząd chmur jest razem z itemami i go kupiłam, a po sprawdzeniu,że to tylko jest pnącze i przeliczeniu jak się okazało kosztuje razem z dodatkowym zakupem itemów około 22 funtów(mieszkam w Anglii),doszłam do wniosku,że BP za drogo sobie liczy za mało warte pnącze?

ania1713 i ross2 lubią to.
  4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Co prawda to pytanie nie było do mnie ale niestety muszę Cie zasmucić gdyż była juz podobna sytuacja na forum, ze ktoś żle dokonał zakupu no i z tego co wiem to wycofanie nie jest możliwe

leloszek373 lubi to.
  5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

leloszek373, przykro mi, ale nie ma możliwości cofnięcia dokonanego zakupu.
    agucha31, dziękuję za pomoc, -norbijas-, post usuwam, to nie wątek do dyskusji.
    Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

EDIT:
    ross2, Twój post również usuwam, w tym wątku nie prowadzi się dyskusji.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 kwietnia 2018
  6. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

nie,dziękuję:oops:

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękuję również i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.