Rząd chmur "Bawarskie piosenki"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mamaiza69, 3 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Po kliknięciu na item w rzędzie, przekierowuje do kupna, mimo tego, że item jest w Dekoracjach. Innymi słowy: nie można zapełnić rzędu

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

mamaiza69, posiadasz dekoracje, a nie dostęp do rzędu Cudownego Pnącza, który teraz masz możliwość wykupić
    Masz jeszcze jakieś pytanie?

3. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Rząd jest zakupiony w pakiecie

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

mamaiza69 być może klikasz na chmurkę niewłaściwego rzędu. Ustaw widoczność rzędów na wszystkie rzędy (ikona cudownego pnącza po lewej stronie rzędów) i wpisz w wyszukiwarce nazwę rzędu czyli Bawarskie piosenki, lub część nazwy:

Rząd wygląda tak:

Grafiki itemów przed postawieniem są szare.

A może kupiłaś ten drugi pakiet czyli "Łakomy kąsek"

Sprawdź to proszę i daj znać czy wszystko w porządku czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

5. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Klikałam dobrze, rząd się zablokował, ale..wylogowałam się, wywaliłam ciasteczka i puścił :). Dziękuje za wsparcie, można założyć kłódeczkę

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Super, a skoro rząd jest na swoim miejscu i można to kłódeczkę zakładam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.