Rynek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rudy10192, 24 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rudy10192

rudy10192 Czeladnik forum

otrzymałem wiadomość od znajomego że on ma nr 11targ ( co sie sprzedaje rośliny , zwierzeta , itp )
    moje pytanie jak ja mam sprawdzić jaki ja mam nr ? pierwszy raz się z tym zetknąłem
    proszę o odpowiedż

nikt nic nie wie na ten temat

Połączyłam Twoje posty - na forum zabronione jest pisanie postów bezpośrednio pod swoimi postami. Na przyszłość użyj proszę opcji edytuj.
    MOD_November

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 listopada 2014
  2. eszkudlarek

eszkudlarek Czeladnik forum

ktoś kiedyś mi podał żebym weszła na [mod] i tam ustalisz sobie nr targu po lewej stronie jest zakładka poradzisz sobie

Jako, że stronka, do której podałaś link utraciła status oficjalnej, usuwam ją z Twojego posta.
    MOD_November

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 listopada 2014
  3. rudy10192

rudy10192 Czeladnik forum

działa dzięki

4. eszkudlarek

eszkudlarek Czeladnik forum

nie ma za co pozdrawiam

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wejdz na targ i tam gdzie sa zlote liscie znajdz je po cenie 88,88 i liczba wystawionych to numer targu ;)

6. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Forumowiczom bardzo dziękuję za pomoc, a skoro problem został rozwiązany zamykam wątek.

Dla poszukiwaczy pozwolę sobie jeszcze wkleić link do posta est-orki >>>klik<<< z informacją jak sprawdzić numer swojego targu :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.