Rynek- produkty na event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Vagabondalmond, 12 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Vagabondalmond

Vagabondalmond Okazjonalny autor

Czy tylko ja mam na rynku wiecznie, odkąd rozpoczął się event "wspaniały bukiet, liczba: 0" i "ciasto w kształcie serca, liczba: 0" ? Jest to jakiś błąd i mi nie wyświetla? Ludzie nie wystawiają? A może tak szybko jest kupowane, że nawet nie zdąży mi się nic wyświetlić?

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Oferty jak najbardziej można wystawić, jednak ich brak na Twoim targu nie jest odosobnionym przypadkiem. U mnie również oferty są wyszarzałe, a gdy na próbę wystawiłam jeden wspaniały bukiet, został natychmiast kupiony. Być może Gracze chcą w pierwszej kolejności ukończyć event, a dopiero później handlować produktami. Z pewnością nie jest to błąd :)
    Zachęcam również do czytania opinii w wątku eventowym: >>klik<<. Możesz podzielić lub wymienić się tam swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi produktów eventowych na targu z innymi Użytkownikami :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

Vagabondalmond lubi to.
  3. Vagabondalmond

Vagabondalmond Okazjonalny autor

Nie, nie mam więcej pytań. Dziękuję za odpowiedź ;)

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę miłego wieczoru i wątek zamykam :)

Vagabondalmond lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.