Rynek nasion

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Perkunis, 30 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Perkunis

Perkunis Czeladnik forum

Od paru dni nie mogę kupować nasion na rynku, wyskakuje mi czy napewno chcem, klikam ok i nic sie nie dzieje, nawet jak dlugo poczekam. Wie ktoś dlaczego?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jakie nasiona chcesz kupić i w jakiej ilości dziennie ? Próbowałeś może zalogować się na innej przeglądarce i sprawdzić czy to coś zmieni ?
    Może należy wyczyścić to i owo, tzn....wykonać standardowe czynności gdy gra nie działa prawidłowo : >>>Gdy gra nie działa - poradnik.

Spróbuj proszę zastosować się do powyższego i napisz czy problem ustąpił?

3. Perkunis

Perkunis Czeladnik forum

Problem występuje po aktywacji kombajnu, mija po
    jakimś czasie, nic nie działa.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zastosowałeś standardowe czynności czyszczenia ciasteczek cookies i flashowych ? Sprawdzałeś może jak sytuacja wygląda na innej przeglądarce ? Nikt nie zgłasza podobnych problemów, więc domyślam się że coś u Ciebie nie działa.
    Powtórzę też pytanie - jakie nasiona chcesz kupić i w jakiej ilości dziennie ?

5. szkolna16

szkolna16 Okazjonalny autor

Ja mam to samo.

6. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

I ja również nie mogę kupić...

7. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

szkolna16,
    Talolina, a zastosowałyście się do rad SMOD_Ateny? Wyczyściłyście przeglądarkę, wtyczkę flash, sprawdziłyście inną przeglądarkę?

8. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

u mnie po kolejnej próbie czyszczenia pomogło... dzieki

9. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Cieszę się, że pomogło. Warto po wszelkich zmianach w grze - nawet drobnych np zakończenie eventu - przeczyścić pliki tymczasowe gry.

10. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Będę pamiętać.Miłego wieczoru :D

11. Perkunis a czy u Ciebie problem jeszcze występuje?? czy masz jeszcze jakieś pytania???

12. Pytań nie ma wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.