rybkolotka - błąd zegara

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika avir, 16 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. avir

avir Czeladnik forum

Zauważyłam, że zegar mojej rybkolotki się spóźnia - mimo, że zbieram ją zawsze w dzień i przy starcie zegara czas do kolejnego zbioru wynosi równe 7 dni, to gdy sprawdzam go później, z obliczeń wynika, że kolejny zbiór będę miała w środku nocy... Czy ktoś jeszcze zauważył taki błąd?? Nie wiem, czy to moje halucyjnacje, czy coś źle liczę...?? :oops:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Być może masz i aktywujesz co 24 h rząd na pnączu z eventu wielkanocnego 2015, który skraca czas "dojrzewania" itemów o 5 % i stąd zmienia się czas zbioru. Jeśli nie masz tego rzędu i nadal nie zgadza się czas dojrzewania Rybkolotki to zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>klik<<<. Jeśli standardowe czynności niczego nie zmienią, napisz proszę zgłoszenie do PT >>>klik<<<, tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Pytań nie ma zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.