Rybi atak

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika brzydula1112, 5 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. brzydula1112

brzydula1112 Czeladnik forum

Sprawa dotyczy gałązki na pnączu "świat dzikich zwierząt" - mam w pasku item "rybi atak" a nie mogę go postawić na pnączu. Dostaję informacje że można postawić item pozbawiony ładunku. Może coś przegapiłam ale nie wiem o co tu chodzi. Będę wdzięczna za informację.

2. Rock

Rock Koneser forum

Rybi atak to item, który daje dodatkowy bonus w postaci skrzyni z paszą dla zwierząt, którą można otrzymać 20 razy. Dopiero po wykorzystaniu bonusu możesz postawić item na pnączu.
    Z tego co pamiętam, możesz ten proces przyspieszyć ustawiając item na polu, a następnie usuwając go do paska, tyle, że w takiej sytuacji bezpowrotnie tracisz ten skrzynkowy bonus.

3. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

Itemy są x2 jeden z eventu,drugi z misji - proponuje wystawić na pole oba,bo nie pamiętam czy ten drugi też ma ładunek.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Pomagającym bardzo dziękuję:)

brzydula1112, jest dokładnie tak, jak pisze Rock. Pozbądź się ładunku - albo zbierając item 20 razy do wyczerpania skrzynek (jeśli Ci na nich zależy), albo postaw item na chwilę na łące czy w ogrodzie, usuń do paska (wtedy ładunek się skasuje) i będziesz mogła ten item postawić na pnączu.

Czy masz jeszcze pytania w związku z tym?

5. brzydula1112

brzydula1112 Czeladnik forum

Bardzo dziękuję za informacje. Zupełnie o tym zapomniałam.
    Temat można zamknąć.

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Cieszę się, że pomogło:)
    Skoro można zamknąć - zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.