Opinie Ryżowe okulary

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 30 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

możesz zbierać itemy kombajnem ale uważaj nie uzywaj zbierania czerwoną czapeczką bo zbierzesz opryskiwacz.Opryskiwacz jest bardzo cenny do zagród ,jak bedziesz miała 5szt a nie masz pnączy skracających zbiory zagród to wtedy będziesz miała 1s zagrody.

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wybrzeże to mój wybór ze względu na nacisk na PD.
    Wiem, że gracze rozpakowują pikolo w ogrodzie ozdobnym, czy 'pod latarnią'.;):p
    Wybrzeże zbieram ręcznie, bo mam tam też itemy podbijające PD/TPD, a te są zbierane kombajnem z czapeczką, który zbiera także itemy z '+'.
    Kombajn ma 2 opcje zbierania: zwykły - zbiera wszystko, oprócz itemów z '+' i itemów podbijających %PD/TPD, oraz
    jajo w czapeczce - ten zbiera właśnie itemy z + i inne podbijające % PD, w tym zwierzaki domowe (tzw farmerskie jaja, stąd pewnie grafika jaja w czapce), które można stawiać na wybiegu.

3. bunny132

bunny132 Półbóstwo forum

u mnie koniec

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Kurczaki pieczone! Jestem na 7-mej scenie i ani hodowli, ani produktów typu krowie mleko czy zwierząt jak osioł, nie ma w mojej stodole ani na targu:( Próbuję coś zrobić, czasu jeszcze trochę jest.

hiacynta i bogusiania lubią to.
  5. bunny132

bunny132 Półbóstwo forum

a jaki numer targu masz?

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

19;)

Jeżeli ktoś wystawi 5 strusi na tymże targu (niestety nawet skrzynki nie pomogły), to mimo przeciwności losu, uda mi się zrobić całość:D

EDIT: Udało się:inlove::inlove::inlove: Dzięki wielkie, @tiny66:D Zostało 147 łyżek, 277 sosów, 46 past, 113 pałeczek uprawnych i 1380 ciastek narutomaki:p

Ostatnie edytowanie: 6 sierpnia 2025
    hiacynta, bogusiania oraz CHUDYJUREK lubią to.
  7. bunny132

bunny132 Półbóstwo forum

super. na przyszłość dawaj znać, że coś potrzebujesz bo mam ten sam numer targu

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Nie było szans ani zacząć ani zrobić :sleepy:

krasnoludek10 lubi to.
  9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.