Opinie Ryżowe okulary

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 30 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmerka1948

farmerka1948 Czeladnik forum

Od wczoraj nie mogę przejśc do wykonywania zadań, to tylko u mnie czy ktoś też ma ten problem?

nikolabln i krasnoludek10 lubią to.
  2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Jak ci biegną owieczki masz ciągle 100% to musisz poczekać nawet kilka minut by się zaladowalo. U mnie ten problem występuje jak wejdę na serwer i pierwszy raz chce wejść do eventu. Potem już normalnie laduje. Być może jest to wina internetu.

3. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie napisałaś dokładnie jaki masz problem.Jeżeli po przejściu do zadania pokazują się owieczki mimo,że mają 100% to kliknij w nie kilka razy i zadania się odblokują.Jeżeli nie możesz przejść z mapy do odśwież grę lub się wyloguj i wróć na Główną Łąkę.Jeżeli nic nie pomaga to trzeba wyczyścić te nieszczęsne ciasteczka lub wyczyścić historię przeglądania.

4. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Ja robiłam kilka razy tę akcję z klikaniem owieczek (i trzymaniem kciuków, żeby w końcu poszło) - i udało się skończyć. Dzięki bonusom z koła, które trafiły się jak niewidomej kurze ziarno :)) Picolaki dojrzewają.

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wylotki w komplecie, pałeczki zaraz praktycznie też8):inlove::D Jeszcze tylko drugi badyl:p;)

6. pbkl

pbkl Generał forum

Udalo sie zakonczyc :)

Powodzenia nadal robiacym :)

7. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

To chyba mój pierwszy event zakończony ze sporym wyprzedzeniem ale łaskawość koła pozwoliła na to:music::music:
    Z piccolaca Genialny wielozadanowiec -.-

Ogólnie event miły i przyjemny, można był siać eventówke a także wzbogacić stodołę o zwierzaki i owoce drzew. A znając swoje zawartości i wybierając odpowiedni szaszłyk wszystko bez problemowo można zakończyć:inlove:

Miłej niedzieli i kończenia eventu

P.S bardzo przyjemna muzyczka z eventu:music::music::music:

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Po 13 posiałem drugi badyl (ten krótszy) z białą, kerststolem i SN i do zbioru miały być o 14:20. Patrzę przed chwilą a tu nic się nie zapisało i godzina w plecy>:(:mad::mad::mad:

9. pbkl

pbkl Generał forum

Evencik wzbogacil mnie o gronostaja :inlove: i... kijek pogo...-.-

Gronostaj zaslonil kijek ;)

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

To miałaś szczęście u mnie zamiast gronostaji pomarańczowe bobry

11. SiljeArgrimsdotter

SiljeArgrimsdotter Stały bywalec

A ja jeszcze walczę i raczej nie uda mi się dobrnąć do końca... Chyba, że poświęcę noc :D

12. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja za 4h kończę. Czekam na ostatni badyl i finito. Pierwszy event po powrocie do gry. Tylko gdyby mi ktoś wytlumaczyl dlaczego te Piccolaci są takie chodliwe to bym byla wdzięczna.

krasnoludek10 i nikolabln lubią to.
  13. mania4691

mania4691 Forum Pro

W tych picolakach są fajne "bonusy". Na przykład możesz trafić drzewko florenowe.

14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

tu poczytaj co może zawierać taka skrzyneczka ;)

15. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ok, czyli mam postawić ten item i czekać aż się wykluje tak?

krasnoludek10 i bona53 lubią to.
  16. bona53

bona53 Generał forum

Tak

krasnoludek10 lubi to.
  17. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Postaw pikolo w takim miejscu, żeby wykluty item nie przeszkadzał.
    Przeważnie są to itemy z +, ich nie można przenosić na inne łaki, bo tracą ładunki i stają się bezużyteczne (np opryskiwacz, kosiarz, dyniowy, cylinder).
    Gracze stawiają je przeważnie na polach przeznaczonych do itemów (nigdy na polach siewnych), mają swoje stałe miejsca wykluwania pikolo.
    Ja stawiam na wybrzeżu rozbitków.
    Tam mam nazbierane kilka opryskiwaczy, kosiarzy, dyniowych, i czekają na swój czas.

18. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

szkoda, że nie przeczytalam wcześniej, bo jeden mam w lesie tropikalnym a drugi na dzikiej lące ale dobrze wiedzieć na przyszlość

bogusiania, krasnoludek10 oraz hlnrys lubią to.
  19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dopóki pikolo się nie wykluło, możesz je zdjąć, wróci do paska.
    Najwyżej zaczniesz wykluwać od nowa, na odpowiednim miejscu :)

20. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Okej, dostałam opryskiwacz i jeszcze jeden Item (nie pamiętam nazwy), rozumiem, że można je zebrać kombajnem? Bo jak tak to właśnie sobie zablokowałam zbieranie itemow w ogrodzie na wyspie kombajnem, będę musiała teraz ręcznie zbierać by nie zebrać przypadkiem opryskiwacza, przyda się na lepsze czasy. Wybrzeża jeszcze nie mam, chyba trzeba będzie się o nie postarać w najbliższym czasie.

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.