Opinie Ryżowe okulary II

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 29 kwietnia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Yabolek

Yabolek Nadzorca forum

A do tego że, by komuś pomóc wystawiając potrzebny towar na targu, zarówno kupujący jak i sprzedający muszą być na tym samym targu. A tych targów trochę jest. Mój targ to 31 i pomóc bym nie mogł.

2. ESK4

ESK4 Naśladowca mistrzów

idealnie przed koncem finito :music:

3. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

Nie dość że pikolaki zabłysnęły, to i parowe bilety też. Po co mi trzecie niezręczne urodziny!? Już w odpowiednim dziale napisałem żeby skasować ten tryb koła. Siać tysiące badyla, zużywać bonusy, SN, żeby w zamian uzyskać jakiś badziewny item, który będzie w pasku!? BP jest normalny!? Albo niech kasują ten tryb, albo niech porządnie poprawią ten tryb, dużo osób szuka wielkich drzew, czy mocnych itemów ze skrzynkami, a dostajemy śmieci