Rury

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorcia531, 2 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

I znowu problem mam z łączeniem rur czy już ktoś ma ...proszę o pomoc:)

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Problemów to raczej nie ma. Z >>wątku dyskusyjnego<< wynika, że niektóre osoby już kolejną rundkę robią.
    Na czym polega Twój problem?

3. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

Może i robią ale nikt się nie pochwalił że ma zrobione przeszukałam i nie mogę znaleźć..

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

dorcia531 w poradniku jak zawsze podane są wszystkie informacje, są również plansze z gotowymi układami, z których można korzystać:

"Rurociągi możemy ułożyć samodzielnie pomijając mało atrakcyjne nagrody i zmniejszając w ten sposób liczbę wymaganych rur lub skorzystać z pomocy gotowych układów, które przedstawiono w poniższych spoilerach. Można na nich również sprawdzić liczbę wymaganych rur przy wykorzystaniu tego rozwiązania oraz liczbę wiśniowych talarów za ukończenie planszy.
    Przykłady:

1.

2.

Powyższe gotowe układy ułożą się automatycznie po wciśnięciu przycisku w górnym lewym rogu każdej planszy:

Pozostałe plansze znajdziesz w spoilerach, w poradniku: Malownicze mikstury.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

dziękuję bardzo:)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.