Runy na drzewie mądrości - wybór

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika luminante, 11 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. luminante

luminante Okazjonalny autor

Dzień dobry,
    chciałabym poradzić się, w co najbardziej opłacałoby mi się zainwestować najpierw. W tej chwili mam do wyboru:
    -nowe rzędy chmur (dopiero odblokowałam pnącze, a dekoracji mam dość mało)

-nowe zawody (to poważnie rozważam, ale nie wiem, który zawód jest bardziej opłacalny na początek)
    -więcej PD za żniwa
    -mistrz piekarski (jeszcze nie ruszałam tej runy)
    -ulepszenia obornika i zbiornika wodnego
    -więcej prezentów dla znajomych (to też poważnie rozważam)

(pomijam menażerie, które z przyczyn oczywistych na razie sobie odpuszczam xD)

Gwiazdki jakośtam się zbiera, w tej chwili mam 60, ale na razie lecą w miarę szybko. Boję się, że niedługo przystopują :oops:

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Podrzucam wątki, w których możesz poradzić się bardziej doświadczonych graczy - KLIK i KLIK.
    Przekazuję również poradniki:
    Dzielnica Rzemieślnicza
    Cudowne pnącze
    Drzewo mądrości
    W tym miejscu zadajemy konkretne pytania dotyczące problemów w grze, nie jest to miejsce służące dyskusji. Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.