Runa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ZjadaczDusz, 22 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZjadaczDusz

ZjadaczDusz Okazjonalny autor

Jeszcze raz wracam do tematu RUNY. Nie mogę odblokować na Drzewie Mądrości Runy rzemieślniczej... Czar alchemików i Sensacja w Spa. Pod runą jest informacja, że runa nie jest dostępna... Mam 90 poziom w grze i wystarczającą ilość gwiazdek do odblokowania tych run. Dlaczego nie mogę ich odblokować? Nie ma na ten temat informacji w Poradniku....

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Poprzednim razem kiedy zadałeś to pytanie,odpowiedziałam tam,ale nie od razu wiedziałam co masz na myśli,później sprawdziłam runy na moim drzewie i tam dopisałam:

A masz odkrytą runę ze składnikami dla rzemiosła (eliksir,mandragora) ?
    Żeby przejść do runy z bonusami i ją odkryć,najpierw musimy odkryć poprzednią runę,tę ze składnikami ,np... "Guru zdrowia" przynajmniej I poziom :)

Może poradnik będzie pomocny : Drzewo mądrości

3. SMOD_Atena

ZjadaczDusz, czy po zapoznaniu się z poradnikiem masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. SMOD_Atena

Pomimo obecności na forum Autor kolejnych pytań nie zadał,więc myślę że wszystko już jest jasne i temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.