Runa Baby Boom i szybki hodowca

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Megan, 8 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Megan

Megan Komandor forum

Mam pytanie odnośnie tych dwóch run...
    Runy mam odkryte jakiś czas temu, lecz dopiero dziś chciałam je sprawdzić czy jest jakaś różnica w hodowli zwierząt.

Runa szybki hodowca powinna o godzinę skracać czas hodowli, u mnie nadal to jest 6 godz.

Runa Baby Boom też nie spełnia swojego zadania, gdyż przy 10 próbach hodowli wynik to jedno zwierzę hodowlane, moim zdaniem wszystko jest tak samo, jak przed odkryciem tych run.

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Jeśli chodzi o pierwszą runę, u mnie pokazuje się 6h, dopiero za kilka sekund aktualizuje się prawidłowy czas.
    Druga runa- cóż losowość na farmie zwykle nie jest sprawiedliwa :(

3. Megan

Megan Komandor forum

Zauważyłam dawno, że ta losowość u mnie jest fatalna, chyba pechowy mam serwer.
    Co do czasu, to odczekałam trochę i nadal jest tyle samo.

Dzięki za odpowiedź.

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Megan, jeśli po np 5 minutach masz nadal 5:55 zamiast 4:55 mapisz do Pomocy Technicznej, tam sprawdzą Twoje konto, bo z poziomu forum nie da się tego zrobić.
    Dla pewności poczekaj z pół godzinki i sprawdź :)

5. Megan

Megan Komandor forum

Jasne, że sprawdzę, poczekam na kolejną oazę.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Graczom dziękuję za udzielenie odpowiedzi. Megan możesz jeszcze wyczyścić pamięć podręczną i ciasteczka PORADNIK. Daj znać, czy czas jest już wskazywany prawidłowo.

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie też nie zawsze jest dodatkowe zwierze, ale czasem sie zdaza, prawdopodobieństwo drugiego chyba jest równe 20% jak sie nie myle ;)

8. Megan

Megan Komandor forum

Rozumiem z tą losowością, lecz przy 16 próbach i nic, to trudno zrozumieć, żeby ani raz nie sprawdziła się:sleepy:
    Dlatego jak gdzieś jest losowość, to wiem że to nie dla mnie, nie jest to sprawiedliwe, jeżeli gracze poświęcają taki sam swój czas, te same produkty a końcowy efekt jest całkiem odmienny.

Dziś dopiero zaczęło pokazywać 5 godzin , można zamknąć temat.
    Dziękuję.

9. Zamykam więc i miłego dnia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.