runa żywa legenda

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bocianicha, 31 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

bocianicha, wybacz że dopiero teraz. Jak pewnie już wiesz, żeby odblokować runę "Żywa legenda" musisz mieć odblokowane wcześniejsze runy dzięki czemu otrzymasz dostęp do tej konkretnej. Tak jest ze wszystkimi runami i z tego co mi wiadomo nie ma żadnych wyjątków :)
    Myślę że grafiki podane przez Graczy Yaris_123, =kalina=, wyjaśniły wszystko :)
    Zapytam jednak czy masz jeszcze jakieś pytania związane z tematem?

Graczom serdecznie dziękuję za pomoc :)

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Może źle się wyraziłam, a dokładniej uprościłam czynności, które wykonałam ;)
    Poprosiłam siostrę o pokazanie jak jest u niej (a nie sama się zalogowałam, jak to napisałam), gdyż ma niewiele odkrytych run. Ale dostępu do konta, żeby cos na nim robić, zbierać, siać itp nie mam, bo po prostu nie znam hasła :)
    Zdaję sobie sprawę, że współdzielenie konta jest zabronione :)

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

fg-1, tutaj Twój post usuwam, gdyż nie jest związany z tematem. Zapraszam do tego tematu: Spowolnienie gry :)
    W przyszłości jeżeli masz inne pytanie niż Autor/Autorka danego tematu, poszukaj jakiego o podobnej treści jak Twoje pytanie lub załóż własny temat :)

=kalina=, rozumiem, przypominam że nie jest to temat dyskusyjny ;)

bocianicha, czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nowe pytania się nie pojawiły, więc zakładam, że dla autorki wątku wszystko jest już jasne, w związku z czym zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.