Runa Żywa Legenda + Żywa Legenda II

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika barrakuda78, 20 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. barrakuda78

barrakuda78 Wyjątkowy talent

Dzień dobry,
    chodzi mi o runę Żywa Legenda - mam ją udoskonaloną na poziomie 28/30. Ponieważ kilka lat nie grałam, więc wypadłam z obiegu, stąd moje pytanie: czy istnieje jakiś sposób zdobycia udoskonaleń tychże pucharów, czy mogę to między bajki włożyć?

Pytanie nr 2: runa Żywa Legenda II i zdeponowany tam Jasiek Cytryna. Czy wystarczy go tam przechowywać, dla uzyskania pożądanego efektu, czy też jest wskazane w dalszym ciągu wystawiać pozostałe Jaśki na polach?

Wszelkim dobrym duszom dziękuję za odpowiedź:)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj barrakuda78.

Jeśli chodzi o ulepszenia pucharów to zdobyć je można jedynie w misjach. Więcej informacji znajdziesz tutaj:
    John Cytryna zdeponowany w runie Żywa legenda II daje bonus jaki jest dla niego przewidziany czyli zwiększa szansę na wypadanie przedmiotów o 5% i działa na wszystkie łąki.
    Aby jeszcze zwiększyć te szanse to warto wystawiać przed zbiorem (i odświeżać stronę) pozostałe takie itemy jeśli posiadasz. Będą one działały na łące, na której je wystawisz.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. barrakuda78

barrakuda78 Wyjątkowy talent

Dziękuję; wszystko jasne. Można zamknąć wątek.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.