Rubin

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kira1253, 29 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Dzień dobry.
    Dwa dni temu, zgłosiłam do PT problem z otwarciem drzwi, przy użyciu rubinu. W związku z tym mam pytanie: jak długo może to potrwać? Niepokoję się, bo zostało 60 h i mogę nie zdążyć ukończyć ewent.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Odczytaj proszę w swojej skrzynce email wiadomość, którą otrzymałaś z PT i napisz raz jeszcze zgłoszenie zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kira1253

kira1253 Aktywny autor

dostałam to:

[ciach]

Ateno,proszę o dokładne wytłumaczenie.

Nadmieniam, że podałam nazwę i ID no i adres email.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 października 2024
  4. SMOD_Atena

Treść korespondencji z PT usunęłam ponieważ zamieszczanie jej na forum jest zabronione. Połączyłam też Twoje posty, jeśli chcesz coś dodać to korzystaj proszę z opcji Edytuj.

A jeśli chodzi o zgłoszenie do PT to:

zaloguj się do gry i kliknij w zaznaczone ikony:

lub w odnośnik pod ramką gry:

W formularzu nie zmieniaj automatycznie wpisanego adresu a jeśli nie masz do niego dostępu to w treści zgłoszenia podaj aktualny adres email i opisz problem.

Czy w czymś jeszcze mogę Ci pomóc?

5. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Ok, niech będzie [ciach]. Najważniejsze, że przeczytałaś. Wszystko robiłam tak jak zaznaczyłaś i nie zmieniałam adresu, który był wpisany z automatu. Spróbuję napisać jeszcze raz. Zależy mi na tym, żeby skończyć ten ewent :(

Już. Napisałam jeszcze raz. Odp.:cyt. "UDAŁO SIĘ. Twoje zapytanie zostało do nas przesłane". Teraz czekam na reakcję PT.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 października 2024
  6. SMOD_Atena

Twoje posty połączyłam ponieważ dodawanie jednego pod drugim jest zabronione. Jeśli chcesz coś dopisać to korzystaj proszę z opcji Edytuj.

A skoro udało się wysłać zgłoszenie do PT to tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.