roztanczona oferta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika halina54, 17 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halina54

halina54 Hrabia forum

Chcialam kupic ta oferte ale dostalam wiadomosc zwrotna ze nie mam srodkow na koncie bo mam blokade i musze zwiekszyc limit...juz nic z tego nie rozumiem bo nie blokowalam niczego i niedawno za ta sama kwote kupowalam floreny.Moze mi ktos wyjasnic o co chodzi?Czy do zakupu sa tylko wybrani?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

halina54, prawdopodobnie próbowałaś dokonać płatności telefonicznej i wysokość płatności przekracza Twój miesięczny limit. Jeśli tak - skontaktuj się proszę z operatorem swojej sieci komórkowej, aby podnieść wysokość limitu, lub skorzystaj z innej formy płatności np. paysafecard.

Czy masz jeszcze pytania?

3. halina54

halina54 Hrabia forum

Mod Marion ...tylko chodzi o to ze nie mam ustawionych limitow i niedawno kupowalam floreny za taka sama kwote i nie bylo problemow z zakupem a teraz sie nie udalo

4. BA_Marion

Nie musiałaś ustawiać limitu. Na przełomie roku weszła ustawa, zgodnie z którą domyślny pułap miesięcznych płatności SMS premium wynosi 35 zł dla danego konta u operatora sieci, chyba, że użytkownik podwyższy ten limit. Jeśli w tym miesiącu już kupowałaś FL, to tłumaczyłoby, dlaczego obecnie nie możesz zrealizować płatności. Innego wytłumaczenia nie widzę. Operatorzy mają różne formy podnoszenia tego limitu - np. przez wysyłanie SMS o określonej treści, ale to już musisz sama sprawdzić, jak to wygląda u Ciebie.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

Honorat. lubi to.
  5. halina54

halina54 Hrabia forum

Juz rozumiem i bardzo dziekuje za wyjasnienie.Pozdrawiam zyczac milego dnia.Mozna zamknac

6. BA_Marion

Mam nadzieję, że pomogłam:) Również serdecznie pozdrawiam, a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.