rozszerzenia a wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 28 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

do doświadczonych graczy: wyczytałam tu gdzieś, że likwduje się rozszerzenia, bo wtedy jest więcej wypadajek. nie wiem czy dobrze zrozumiałam? nie pamiętam, czego dotyczył temat i nie mogę znaleść. wiem, że oficjalnie nie powinno to tak działać więc proszę nie podsyłać linków do tutorialu

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rozszerzenia czy też ulepszenia drzew mają krótszy czas wzrostu niż zwykłe drzewa a wpływ na większe szanse na większą ilość wypadających przedmiotów ma podstawowy czas wzrostu, im dłuższy czas wzrostu tym większe szanse. Dlatego też niektórzy Gracze wystawiają drzewa zwykłe.

Wątek do rozmów z doświadczonymi Graczami jak również do zadawania pytań wymagających szerszej dyskusji, znajdziesz tutaj: Porady doświadczonych graczy lub tutaj: Wujek dobra rada.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. majkaorzech

majkaorzech Czeladnik forum

Mam pytanie do czego potrzebne są suwaki w niektórych rzędach chmur ja ich w ogóle nie używam

4. taczanka555

taczanka555 Baron forum

nie wiem jakie suwaki, za odpowiedź Atena dziękuję. to wszytko

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

majkaorzech informacje na temat Cudownego pnącza znajdziesz tutaj:
    Na przyszłość otwieraj proszę własny wątek.

A skoro Autorka wątku dalszych pytań nie ma to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.