Opinie Rozbitek!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 stycznia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja zaczęłam od długorosnącej roślinki,ze wzlędu na brak czasu.Zbiory tylko 2 razy dziennie.Sieję także roślinki na kamizelki.Pnącze będzie a pozostałą część eventu zrobię ile dam rady.Nie nastawiam się na Piccolo bo nigdy w nim nic godnego uwagi nie mam a do zdobycia go potrzeba 900 kamizelek.Powodzenia wszystkim.Miłej niedzieli :Dja spędzę ją w pracy.:eek:

2. Rufinka2

Rufinka2 Zaawansowany

Łeee.... a ja zrobiłam błąd, bo zaczęłam od krótkiej rośliny... :eek:
    Najpierw myślałam, że zrobię całość ale życie weryfikuje niektóre plany i jak to mówią: byle do pnącza xD:p

3. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    U mnie już po evencie. Wspiega dała brakujące wypadajki. Wieczorem się dowiem co wyrosło z Picolo. Powodzenia życzę w zbieraniu plecaków. Czasu jest dużo więc event do zrobienia. W dzień badyl siać, na noc warzywo z wyspy z maska Tiki, esencją wiedzy i maścią leczniczą. Polecam. Taka wspiega rośnie np 9,35 a kolczoch 7,34. Jeśli ktoś ma trochę sn to można polać kolczocha np, wkładając kerstol i białą niewinność. Wtedy będziemy mieć zbiór za 1,54 godziny

4. rosingspark

rosingspark Aktywny autor

Dzień dobry , bambus w butelce to roślina specjalna ? bonusy działające+1,+2,+3 to tylko te co działają na rośliny specjalne ?

5. duzy6666

duzy6666 Generał forum

tak bambus w butelce i róża wiatrów to roślinka specjalna

6. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Działa też 100% na plony, który można włożyć do złotego slotu, wszystkie bonusy z koła, 200 % z diamentowego slotu. Poza tym dyniowe bonusy z dyniowego prezentu

7. AngelGina

AngelGina Generał forum

Ze względu na ograniczony czas weekendowy zaczęłam siać dłużej rosnącą roślinkę, sieję ją nawet na noc ;) za każdym razem, przy zbiorze, na pole wyganiam z paska gromadkę Jaśków :D
    Dzisiaj, po zbiorze, brakuje mi jeszcze ponad 3900 bambusa i 154 kamizelki do następnej roślinki, idzie wolno, ale bez wspomagaczy, tylko woda i zwykły nawóz :) na razie nie szacuję, czy mi się uda, czy nie, dotrzeć do Piccolo, teraz muszę wysiać ten bambus, aby rozpocząć sianie róży :)

8. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

Musiałam event zacząć od róży ( real ) i tak sobie robię spokojnie , na luzie ( chyba w dalszym ciągu odczuwam skutki Imprezy Urodzinowej ) do pnącza dojdę a czy zdobędę skrzynkę to już mało ważne . Na kole badziew , w skrzynkach badziew więc po co się starać

9. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Wczoraj dopadło mnie jakieś czarnowidztwo to pewnie
    przez ten urodzinowy event no i paskudną pogodę :oops:;)
    No ale udało się dojść do siania drugiego terror-badyla.
    Dzięki za dotychczasową pomoc przy kamizelkach:inlove:.
    Mam nadzieję że te 900 szt. potrzebnych do zdobycia
    Piccolo też uda się uzbierać. Tak bym chciała z tej skrzynki
    Dyniowy prezent- marzenie:p.
    Gratuluję tym u których event to już historia:)
    a pozostałym życzę osiągnięcia założonego celu:)

Ostatnie edytowanie: 29 stycznia 2023
  10. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Witam ja przedostatni krok bambusa robię czyli za ponad 4 godziny zakończę sianie roślinki zostaną wypadajki ale to już mniejszy problem jak dla mnie ;) Pnącze minimum zrobię a co dalej zobaczę z czasem :)
    Wspomagam się oczywiście cmj wodą i nawozem oraz bonusem z dyniowego udało się trafić z pikolaka ;)
    Wiem że jest sporo czasu ale jednak zostanie krótka do wysiania a z nią może nie być tak różowo :p Powodzenia wszystkim którzy robią event dacie radę może i ja się z nim uporam hehe ;)

11. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Róża wiatrów na plusie ,czekam na wypadajki z Iksory - brakuje 241 do pnącza i do odblokowania bambusa w butelce. Jest jeszcze dużo czasu do końca eventu i trochę ich wyleci. Na Piccolaka nie liczę, nie lubi mnie.
    Powodzenia dla walczących i gratulacje dla tych co odpoczywają po...

Iksora dała 154 wylotki, robię powtórkę i jutro odpalę pnącze. Jest dobrze.

12. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    U mnie już po evencie :)

Z Piccolo - dyniowy :inlove:

Powodzenia walczącym i gratki dla już odpoczywających :)
    Miłej niedzieli :)

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie po dwóch dobach siania bambusa taki stan:

Zamierzam zrobić cały ewent, bo tam na końcu w pikolaku na pewno czeka na mnie florenowiec.:pxD
    Na razie nie spieszę się, sprawdzam na ile można sobie pozwolić, żeby zrobić ten ewent w całości.;)xD
    We młynie już 35 map czeka na kompasy.:)

14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Brawo Olga. :)
    Po wysianiu róży wrzuciłam na luz i do zrobienia całości zabrakło mi prawie 500 kamizelek:

Trzy zbiory warzyw powinny załatwić sprawę.:)

15. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Elu nie umiem wyciągnąć dodatkowych map, byłam n wagarach, daj pomoc.
    827 kamizelek.

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Oj Maryniu, Maryniu, ładnych rzeczy się dowiaduję.;)xD
    To proste, popatrz:

Wstawiasz do młyna bardzo długo produkujące się pasze, w moim przypadku to super pasze, po to żeby nie przegapić i żeby ostatnia pozycja bambusa w butelce nigdy się nie wyprodukowała. To jest taki magazyn na mapy, do którego możesz dokładać kolejne mapy przyznawane przez BP. Jak już będziesz miała dostęp do kompasów i będzie można produkować różę wiatrów, wtedy kasujesz nastawioną produkcję i możesz od razu wyprodukować sporo nasionek róży. To oszczędność i czasu i SN.:)

17. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

ja zaczelam od krotkiej roslinki i narazie event idzie jak krew z nosa , trzy zadania odchaczone czwarte pewnie jutro po pierwszym siewie bedzie kamizelek do odblokowaniad drugiej rosliki 500/800 wiec tym sie narazie nie martwie

mam jednak pytanie czy moge na noc po odblokowaniu drugiej rosliny ja sadzic czy ta druga rownorzedna misja nie jest mozliwa do wykonania rownolegle jesli tej pierwszej nie skoncze

18. rosingspark

rosingspark Aktywny autor

Kamizelki - nędza z bidą- lub odwrotnie

19. kornik1

kornik1 Cesarz forum

Nie ma dwóch równorzędnych misji. Jest tylko ta, którą wybrałaś na początku. Po odblokowaniu bambusa robisz zadanie nr 8 i kolejne

20. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

o faktycznie nie zauwazylam ze dalsza czesci to oddawanie drugiej rosliny

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.