Opinie Rozbitek!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 stycznia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. grania.

grania. Baron forum

Ja ich nie ściągam z pola - dokładnie stoją w ogrodzie ozdobnym, tylko zbieram wtedy kiedy chcę, czyli nie przy każdym zbiorze itemów. Chcę uruchomić bonus to udaję się do ogrodu i odpalam tam stojące gotowe do zbioru dyniowe. Nie wypadły mi one naraz tylko co jakiś czas, a że odpalam je tylko przy ewentach i to staram się raz przy ewencie to stoją długo i pomagają długo. Jeden dyniowy można zebrać 20 razy, licząc nawet, że odpalam przy każdym ewencie to starcza na 5 miesięcy.
    a 3 dyniowe na polu to wcale nie tak dużo - są tacy co mają ich po 10.
    Skrzynki stawiam bardzo często, robię każdy ewent w którym można je zdobyć, sezony robię jak jest skrzynka itd... Nie wiem ile ich w ciągu grania postawiłam.
    A szczęście jak to szczęście - w pasku mam 23 kumple niedźwiedzia a mnóstwo z nich stoi też na pnączu xD Dyniowych razem z tymi co są teraz na polu 11.
    A w temacie ewent nadal skończony ;):p

2. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Ale jedna ważna uwaga - trzeba zbierać itemy ręcznie, przynajmniej ja tak kiedyś nieopatrzenie sobie zebrałam kombajnem nie wtedy, co trzeba, a szkoda marnować tak cennego prezentu. Event skończony, ale niezupełnie - do pnącza dotarłam dzięki maskom Tiki od wspaniałych graczy - grazaw6 i misiek1978. Dziękuję Wam bardzo :) Do pełni szczęścia brakło 1 - 2 dni - trochę bambusa z 2-óch ostatnich zadań i ok. 400 wypadajek. Ale i tak jestem zadowolona, bo pnącze zacne :)

AngelGina lubi to.
  3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.