Opinie Rozbitek!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 stycznia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kadriaaa

kadriaaa Młodszy ekspert

Dobry wieczór. Pnącze jest . bez satysfakcji .

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Nareszcie koniec:

Zostało tyle:

3. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

do pikolaka jeszcze 4400 badyla i 56 kamizelek ,chyba się uda :)

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

[​IMG] nareszcie :music:
    Trzymam kciuki za tych,co dalej walczą...

5. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

u mnie tez koniec :)

6. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

jeszcze 2500 badyla kamizelki już mam ,chyba zdążę poszły w ruch zielone kropelki,kerestol,biała niewinność,kasztanek :)nie chodzi mi już o pikolaka ale dotarłam tak daleko że muszę dotrzeć do finału bez łaskawości koła :)

7. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

I ja skończyłam wczoraj wieczorem i odetchnęłam z ulgą bo już dawno nie miałam takiego problemu z zebraniem wypadajek jak w tym evencie. Moja farma należy do tych na których wylotki lecą średnio, ale tym razem to była porażka i gdyby nie koło które ,o dziwo, dało 200% i 2x po 100% to nie byłoby czasu na sianie wspięgi. Ciekawe co da piccolo ( florenowca ?:inlove: może dyniowy?:D),bo ostatnio same kijki pogo ( z ostatnich 7 skrzynek wzbogaciłam się 3).Też jestem za tym żeby przy tak wymagających eventach na końcu były konkretne nagrody. Marzenia są piękne i bez nich życie jest smutne, ale wolę marzyć w realu ,a tu dostawać konkrety:)

Ostatnie edytowanie: 2 lutego 2023
  8. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Mnie się niestety nie uda
    Brakło wypadajek ponad 300
    badyla do konca dnia dozbieram ale ostgatniego zadania nie wykonam...
    bardzo wymagajacyten event, mogłabym uzyc zielonych kropelek ale chyba nie warto...

9. milka1057

milka1057 Naśladowca mistrzów

witam...-Amidamaru uwierz,że nie warto użyć zielonych krpelek...losowość ,losowość i jeszcze raz losowość.chyba,że masz farta to tak..ja się łudziłam,że tym razem coś ugram...niestety ...kijaszków mam już po kokardę...hihihi....może nastepnym razem będzie cosik innego i ta zła passa się odwróci/pomarzyć zawsze można/...powodzonka

10. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

I ja skonczyłam wczoraj wieczorem. Event wymagajacy ,owszem. Ale jak wczesniej był hamaczek to trzeba było odparcowac wolne ;) Na stanie zostało 86 kamizelek i 509 szt eventówki.

11. wyrwijchwasta

wyrwijchwasta Forumowy żółtodziób

Przyszłam odszczekać moje poprzednie biadolenie, jednak pnącze zdobędę, kilka godzin przed końcem, ale będzie. No i dzisiaj wstałam o piątej, by zebrać nieszczęsną karnegię. Jest satysfakcja z udanego finiszu i troszkę się nauczyłam. Mianowicie, że z super pól nie leci więcej wypadajek.
    Bezcenna wiedza. :)
    Przeczytałam też wypowiedzi board administrator. I o dziwo myślimy podobnie. W mojej opinii faktycznie lepsze gwarantowane nagrody nie są dobre dla balansu, a nawet bilansu... ekonomicznego wydawcy. Do tej refleksji skłania mnie cena piccolo.
    Na temat losowych nagród, płatnego koła itp. mógłby się wypowiedzieć psycholog od uzależnień.
    Ale cóż, większość (jeśli nie wszystkie) firm próbuje manipulować swoimi klientami nie bacząc na to, czy owi klienci są wystarczająco dojrzali by było to etyczne.
    Niemniej cieszy mnie dobra passa, nadal mogę pisać, że zrobiłam wszystkie eventy od początku gry na tym koncie.
    Ale zapał neofity chyba mija, mam nadzieję więcej nie zarywać nocy z powodu pikseli.
    Czego i Wam życzę.
    Z farmerskim pozdrowieniem
    wyrwijchwasta

12. jacekf

jacekf Komandor forum

ufff..... wreszcie koniec - pnacze zdobyte , a kolejny picolak leci do magazynu........;):p a juz myslalem ze przez wlasne lenistwo nie uda sie.....;):p. jednak Polak potrafi........:D

13. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

za 2h50min ostatni zbiór róży i koniec eventu :)

14. gosiagosia60

Z picolaka bukiet kwiatów-przyjemniej oberwać bukietem niż kijkiem :p

15. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Ja dostałam kwieciste melodie :cry: Potańczę z kwiatkami. :p

16. gosiagosia60

A to nie dobrze,że kwieciste dostałaś?o_O Za 40 minut możesz je na coś,co ci potrzebne wymienić...

17. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Masz rację. Trzeba je będzie wystawić. dla mnie nie jest to super item, a komuś tak. :p

18. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Nie ten, to następny event bedzie nasz ! :D

19. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

uff dotarłam do końca eventu :D pikolak dojdrzewa

20. pyrowo

pyrowo Okazjonalny autor

Pnącze hula od wczoraj a item "moje marzenie moja miłość" brak ...czy ktoś coś?

bogusiania, dantic3 oraz Aisha1969 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.