Opinie Rozbitek!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 stycznia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

przydałoby się uszlachetnić rośliny na Baha....
    tak do 1 sek.....
    wtedy grzecznie pociągnę aż do końca i z radością powitam kumpla misia
    będzie im weselej w pasku

2. Pryku

Pryku Weteran forum

Ja nie dam rady do piccolaka, ale zawsze moge kupic kijka w skleporamie... bedzie tak samo xD

3. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

zmęczyłam ten event. Z picolaka genialny wielozadaniowiec
    tym którzy skończyli gratulacje, tym którzy walczą dalej powodzenia

4. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ja jeszcze walczę 5200 róży i 220 kamizelek do kijka pogo tfu florenowca:D

5. klonek68

klonek68 Generał forum

Czytając wasze posty widzę że mam dużą szansę na Drzewo Florenowca z Piccolo ;) jeszcze nikt nie trafił ,,,,niestety brak wypadajek uniemożliwi mi sprawdzenie tej teorii xDxDxD ale nic to;) .Precz z losowością nagród

6. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Uzbieranie 30 kamizelek idzie mi jeszcze gorzej niż uzbieranie wcześniejszych 800xDna szczęście nawet róży nie planuje rozsiewać i przemielę ją tylko w młynie skoro już mapy uzbierałam. Zdjęłam z siebie presję, że muszę i plumkam cokolwiekxD

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Trochę to słaba pociecha :D - wydasz 500 FM zyskasz 120 - normalnie interes życia.:)

8. pbkl

pbkl Generał forum

Zabraklo mi....6 roslinek do pnacza - nie zauwazylam :)
    Dostalam 5 i poczekam to przed spaniem dojdzie ostatnie 5 sztuk ;)

Co to za wynalazek "genialny wynalazca"??? Czy ktos moze mnie "objasnic"??

AngelGina, bogusiania oraz Aisha1969 lubią to.
  9. cysio2kc

cysio2kc Aktywny autor

Witam może ktoś wspomóc mi wysyłką z wypadajką kamizelki do eventu?

bogusiania, Aisha1969 oraz melody28 lubią to.
  10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Przypominam, że na takie prośby mamy specjalny watek: Przedmioty eventowe.
    Kolejne posty "wypadajkowe" będą usuwane.

cysio2kc - popraw również swój podpis w sygnaturze, ponieważ mogą być tylko dwie linijki, a u Ciebie są trzy.

Brakuje jeszcze 45 kamizelek. Rano wypadną.
    Przyznam, że jeszcze tak długo eventu nie robiłam. :p

11. ewanta

ewanta Komandor forum

ja też walczę :) jeszcze 421 kamizelek do picolaka.
    na polach wspięga - zbiór rano o 6. potem może kolczoch na czas pracy, a jak to nie styknie popołudniu będę dorabiać paprykąxD

12. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Za 15 sztuk kamizelek będzie koniec ;) Widzę,ze nie tylko ja się męczę z wypadajkami ;)

13. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    To jest item. Z poradnika:
    "Item daje PD/TPD oraz dodatkowy bonus: 60% PD przez dwie godziny (dodatkowy bonus do zebrania 40 razy; utrata bonusu następuje też po zdjęciu itemu z pola przed wykorzystaniem limitu 40 zbiorów)"

14. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ja swoje JC zdobyłam w ostatnim półroczu na G&T (5szt) . Ile za nie dałam- tylko ja wiem ;) I przyznam,ze myślałam o tym by się na chociaż jednego wymienić,ale przyszedł bieżący event i widzę,ze go nie oddam: roslinki miałam już dawno,z wypadajkami juz jest problem. Poziom do ktorego dotarłas w ciągu 8mcy jest naprawdę imponujący. Zobacz od kiedy gram a obecnie będę kończyć 229 poziom :) Fakt,ze miałam przerwe w grze ( baaaardzo długą; pamietam jak wprowadzili baha :D ,jak nie udało mi sie zdobyć wszystkich cześci lodowiska w pewnym evencie... rózne kwiatki z samego początku :D ) ,wrociłam dopiero jak się pandemia zaczęła :) Przed przerwą miałam poziom coś około 90-ciu. Dobrze Ci idzie,nie poddawaj się :) Z czasem ogarniesz wszystko. I wszystko będzie się udawać,nawet trudniejsze eventy. Popatrz co masz,gdzie jesteś , mimo niewielkiego stażu w grze :) Możesz byc z tego dumna :)

15. grania.

grania. Baron forum

Precz z losowością!!!
    Ale zadośćuczynienie za kijek z poprzedniego ewentu przyszło z tym cudem:
    A tak wygląda w komplecie:
    [​IMG] :inlove::inlove::inlove::inlove:

16. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

Uważam, że tempo zdobywania poziomów mam całkiem niezłe, pomimo że za PD nie gonię. Nawet jeszcze nie mam tych pożądanych kwiecistych melodii itp. To chyba dlatego, że mogę często na farmę zaglądać no i wszystkie moje dobra pakuję do spółdzielni:p. Może kiedyś tego jaśka zdobędę. Florenowca też. A co mi tam, pomarzyć można. xD:cry:

bogusiania i GreenHills lubią to.
  17. pbkl

pbkl Generał forum

Ty tego nie wiesz, ale ja dostalam swojego JC za darmo od pewnego gracza, gdy dawno temu spytalam skad go wziac.
    Moze i ty trafisz na takiego?
    Chcialam za niego oddac baardzo duzo a ten ktos powiedzial: zaplac usmiechem :)
    Stad co kazde GT ktos znienacka, tak jak ja otrzymalam, dostaje cos ode mnie, cos czego najbardziej pragnie dostac a ja to posiadam :)

Tak sobie to wymyslilam :) Moja wlasna tradycja :)

18. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Piękna tradycja :) Na G&T zdarzają się cuda :inlove: Też fajne rzeczy dostałam niespodziewanie :) I też staram się podarować coś komuś o czym marzy :) Zawsze trzeba pamiętać,że są inni którzy czegos potzrebują a jesli można pomóc? Tym lepiej :)

bogusiania, hlnrys oraz Mikkaja19 lubią to.
  19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Chyba się pogubiłam ;)
    Przypominam, że tutaj rozmawiamy o bieżącym evencie - Rozbitek!
    Na rozmowy o tradycjach i G&T jest wiele innych miejsc na forum.

Za 40 minut dowiem się, czy uda się event skończyć dzisiejszego wieczoru, czy jednak jutro rano.

20. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

Super tradycja:inlove: Ja też zostałam hojnie obdarowana. Bardzo mi zależało na starszych zagrodach, żeby porobić szybko misje w spółdzielni i wiele z nich po prostu otrzymałam w prezencie. Nawet nie miałam jak się odwdzięczyć z powodu braku rzeczy atrakcyjnych dla starszych stażem graczy. W sumie to, że gracze tak sobie pomagają jest najfajniejsze w tej grze :) Eventy kończę też dzięki pomocy wspaniałych sąsiadów i innych graczy, którzy podsyłają kamizelki, maski tiki itp. Też codziennie odsyłam kamizelki. W tym evencie nawet bym pnącza nie zdobyła bez tej pomocy, a z moich obliczeń wynika, że jutro będzie moje:D. Drugiej roślinki chyba nawet nie zdążę zacząć:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.