rosliny na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madzia070371, 1 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia070371

madzia070371 Koneser forum

Mam pytanie o rosliny na farmie szykalam ale caly czas wyskakuje mi specjalne.
    Pewnie sporo roslin na farmie mam nie odkryte w piramidzie za zlote banany.
    Mam poziom 93 ale chciala bym wszystkie ale tylko te z Farmy.
    Np Kornegia Olbrzymia itp
    Sorki akurat dalam konegia ona jest na wyspie jeszcze raz sorki.
    Poprosze z farmy

Ostatnie edytowanie: 1 października 2024
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Opisy wszystkich roślin znajdziesz w tabelach:
    Polecam również pozostałe poradniki: FAQ - Gra.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. madzia070371

madzia070371 Koneser forum

Nie mam pojecia co siac dla poziomow poprostu poziom 93 Farma Roza, i mam te ostatnie bonusy na pnaczu 200+ i podobne ale to na 4 h a potez trzeba czekac. a tu musze grac. Bo smieszna sprawa np farma 93 poziom a wyspa 400

4. SMOD_Atena

Rośliny dają niewiele PD, warto zbierać itemy, które dają dużą ilość PD np. Chomicza muchołapka, itp.. oraz używać bonusy, które te PD zwiększają, np. +100 czy 200%.

No i kolejne poziomy zdobywa się z czasem, nie od razu. A że na farmie masz poziom 93 a na wyspie 400 to nic śmiesznego bo na wyspie jest poziomów 800 a na farmie 300, dlatego też PD jest wymaganych na farmie więcej.
    Trzeba grać, robić dostępne misje i eventy i w ten sposób zdobywać kolejne poziomy.

Zajrzyj proszę do wyżej podanych poradników, znajdziesz w nich wiele cennych wskazówek, warto też poczytać wskazówki i podpowiedzi Graczy, np. tutaj: Nieoficjalny Poradnik Farmeramy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.