Rodzaje płatności.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marz.anna, 26 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marz.anna

marz.anna Forumowy żółtodziób

Wracam do mojego problemu,ponieważ nikt nie chce mi pomóc w jego rozwiązaniu. Mam problem z płatnością przez sms. Bardzo często korzystałam z tej formy płatności,ale od miesiąca nie mogę z niej korzystać, ponieważ na moim koncie w grze nie mam takiej opcji do wyboru w sklepie z florenami. Przy żadnej propozycji nie ma ikonki z telefonem.Dlaczego i czy możecie mi tę opcję przywrocić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Formy płatności jakie są udostępniane Graczom zależne są od Producenta gry i nikt tutaj niestety tego nie zmieni. Z tego co wiem jednak jeśli akurat teraz nie ma u Ciebie płatności sms to nie znaczy, że nie pojawi się za jakiś czas.
    A do tego czasu zapraszam do zapoznania się z pozostałymi: Rodzaje płatności.

Osobiście polecam szybką i bezproblemową paysafecard.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.