rożowa galaretka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika myziołek, 20 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myziołek

myziołek Młodszy ekspert

witam, 3xrózowa galaretka nie została dopisana do mojego konta.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Pytanie zasadnicze to skąd miała zostać dopisana galaretka. Jeżeli mówimy o otrzymaniu nagrody, to proponuje się wylogować a następnie ponownie zalogować. Czyli wykonać popularnie zwane prze logowanie. Po te czynności nagroda powinna się pojawić. Czasem tak się zdarza, że po otrzymaniu nagrody(w przypadku gdy nam się nie pojawiła) odświeżyć grę.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. myziołek

myziołek Młodszy ekspert

zrobiłam 3 pierwsze zadania więc powinnam dostać 7 różowych galaretek. wylogowałam sie i odświeżyłam grę i nadal nie zostały dopisane

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

W tym przypadku pozostaje tylko kontakt z pomocą techniczną, gdyż z pozycji forum nie jesteśmy wstanie zweryfikować faktu dopisania. Instrukcje jak poprawnie napisać zgłoszenie znajdziesz w poradniku : Pomoc Techniczna

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. myziołek

myziołek Młodszy ekspert

nie. dziekuje

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Mam nadzieje, że uda się wszystko wyjaśnić.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.