Rośliny specjalne ?

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by janekkostuchna, Feb 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam; pytanie pierwsze czy rośliny inne to rośliny specjalne? pytanie drugie czy rosiczka to kwiat a inne mroczne to rośliny specjalne.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

janekkostuchna, mamy takie gatunki upraw: zboża, warzywa, kwiaty, inne :) Można to sprawdzić w tych tabelka: Tabele - uprawy, lub w grze :)
    Rośliny specjalne to rośliny które siejemy w eventach :)
    Mroczne rośliny nie mają podziału na gatunki :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. janekkostuchna

tabele sprawdziłem a pytam o inne bo wg mnie polny mak to kwiat a figuruje jako inne!

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

janekkostuchna, to do jakich gatunków zostały przypisane konkretne uprawy zależy od twórców gry. :)
    Jeżeli masz jakieś pomysły na zmiany w grze, zachęcam do umieszczenia ich w tym miejscu: Zbiór aktualizacji i pomysłów :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. janekkostuchna

Jeżeli mogę proszę o zasugerowanie zmian władzom wyżej ;) a ja przemyślę pomysł i po opracowaniu zamieszczę w wskazanym miejscu. Dziękuję za odpowiedź :) można zamknąć.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Zachęcam do zamieszczenia pomysłu, oczywiście w odpowiednim dziale ;)
    Skoro wszystko jest już jasne temat zamykam :)

Thread Status:
Not open for further replies.