restauracja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jatyonmywyoni, 1 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jatyonmywyoni

jatyonmywyoni Forumowy żółtodziób

Witam. Nie mogę pobrać misji restauracja 9/14, mam ją na szaro, z 270 kukurydzy i 190 pszenicy. Mam poziom 8, w nagrodach jest śliwa dostępna od poziomu 10. Czy przez to, że mam niższy poziom niż nagroda nie mogę jej pobrać?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Dokładnie tak, zadanie będzie aktywne w momencie posiadania dostępu do wszystkich wymaganych towarów.
    Ale na 8 poziomie masz już dostęp do pszenicy i kukurydzy.

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

3. jatyonmywyoni

jatyonmywyoni Forumowy żółtodziób

dziękuję, nie mam więcej pytań, można zamknąć :D

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.