Reset

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Piraniax, 13 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Piraniax

Piraniax Forumowy żółtodziób

Witam, dawno w to nie grałam i teraz chcę wrócić ale nie chce tak grać na wysokim lvlu, czy jest możliwy reset konta? Jest tu mój nick i email którego używam wszędzie i bardzo mi na tym zależy żeby nie musieć robić nowego emaila i konta

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Niestety nie ma możliwości zresetowania konta. Możesz napisać do Pomocy Technicznej prośbę o usunięcie swojego starego konta i założyć nowe konto z przypisanym tym samym e-mailem. Tutaj znajdziesz informacje jak skontaktować się PT :>>>POMOC TECHNICZNA<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

jakleci.damian182, Twój post usunęłam jako spam. Ten dział nie służy do dyskusji. A podejście do gry innych osób to kwestia indywidualna.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autorka skierowana do PT, kolejnych pytań nie miała więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.