Renzo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zdzicha541, 20 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zdzicha541

zdzicha541 Okazjonalny autor

Witam. Dzisiaj miałam 4 wejściówki i podczas strzelania do baloników zauważyłam pewną ciekawą nieprawidłowość. Czas w % mi mijał co 3 procenty a nie jak kiedyś co 1 %. Nie wiem ale chyba coś za szybko mijał. Poza tym ilość zbitych baloników zatrzymywała mi się na 20 szt. Tzn. nawet jeśli zbiłam więcej to i tak ta dwudziestka stała jak wryta :) Wykupiłam pakiet wejściówek za florki i sytuacja taka sama. To jakiś błąd czy po prostu tak ma być ?

Ostatnie edytowanie: 20 kwietnia 2017
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zdzicha541, nie posiadamy informacji o zmianach czasu trwania zabawy, czy też w jakichkolwiek innych w mini grach. Polecam zastosować ten poradnik.
    Jeśli problem będzie się powtarzał proponuje kontakt z pomocą techniczną gry.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Licznik zbijania balonow pokazuje max 20, natomiast na tablicy zbiorczej po zakonczeniu mini gierki bedziesz miala ilosc wszystkich zbitych balonow, ktora jest dobrze naliczana (sprawdzone). Nie ma tu zadnego bledu, tak sobie BP wymyslilo.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Pomagającemu dziękuję:) A czy Autor jeszcze jakieś pytanie ma?

5. zdzicha541

zdzicha541 Okazjonalny autor

sprawdzę jeszcze raz i odpiszę. Jakoś lepiej jest. Dziękuję. Można powiesić kłódeczkę

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.