Renzo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kalina_czerwona, 26 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kalina_czerwona

kalina_czerwona Czeladnik forum

SZlak mnie trafia z tym renzo wyskakuje wiadomość że jak coś tam coś tam to stracisz żetony .I odruchowo naciskasz właśnie na to i już nie ma dwóch żetonów.Chce wygrać skarb ze skrzyni ale jest jakaś blokada i nie ma takiego sposobu żeby uaktywnić tego durnego renzo!!!!!powtarzam po raz kolejny JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Możesz doprecyzować...?
    Bo trochę to niejasne.
    Co odruchowo naciskasz...?

3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Chodzi zapewne o info, że jak się wyjdzie z gry to utraci się wejściówki... ale tam trzeba kliknąć OK i grać normalnie:)

zzizzie lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

kalina_czerwona, nie denerwuj się,bo to w niczym nie pomoże i nie pisz proszę dużymi literami,bo to w świecie internetu oznacza krzyk,a na naszym forum nie krzyczymy :)
    Jeśli chodzi Ci o monit jaki widoczny jest na poniższym obrazku,to wystarczy kliknąć na znaczek w czerwonej ramce i otworzy się okno z mini grą :

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. kalina_czerwona

dokładnie tak ,dzięki za odpowiedż w moim imieniu

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kalina_czerwona,nie wiem jak mam rozumieć Twój powyższy post,więc zapytam,czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. kalina_czerwona

problem już rozwiązany,mój ostatni post poszedł równo z Twoją pomocą i wyszło takie małe nieporozumienie.dzięki

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro jak pisze Autorka, problem został rozwiązany, więcej pytań nie widzę, to pozwolę sobie zamknąć temat :)

Graczom dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.