Renzo-wejściówki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lordofthefields, 19 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lordofthefields

lordofthefields Czeladnik forum

Czy coś się zmieniło w Renzo z wejściówkami? Na dole planszy u siłacza jest przycisk "do dzieła" za który powinno pobrać jedną wejściówkę, a zauważyłam, że za każdym razem pobiera po dwie. Tak chyba nie było, czy u mnie jest błąd, czy wszyscy tak mają?

2. toDzasta

toDzasta Komandor forum

U mnie pobiera po 1 wejściówce. Odświeżałaś stronę? Może to jakiś błąd wyświetlania?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdziłam przed chwilą u siebie na farmie i w Siłomierzu została pobrana 1 wejściówka i tak też powinno być. Sprawdź proszę po ponownym zalogowaniu, jeśli coś się nie zgadza zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej >>>klik<<<. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

toDzasta, dziękuję za pomoc.

4. lordofthefields

lordofthefields Czeladnik forum

Przelogowałam się i spróbowałam jeszcze raz i znowu pobrało mi dwie wejściówki. Chyba nic innego mi nie pozostało tylko pisać do PT
    Dziękuję za pomoc i miłego dnia życzę :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, dziękuję, wzajemnie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.