renzo-siłacz

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by denira3370, Apr 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. denira3370

denira3370 Młodszy ekspert

tak jak kiedyś już było siłacz źle funkcjonuje - i nie piszcie o ciasteczkach, tylko jak kiedyś naprawcie, pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

denira3370 jeśli po stronie Twojego sprzętu, oprogramowania oraz połączenia internetowego wszystko jest w porządku a gra nadal nie działa prawidłowo to zapraszam ze zgłoszeniem do PT zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. czaruś1964

czaruś1964 Forumowy żółtodziób

Siłacz przeskakuje jak małpka po drzewach i to nie pierwszy raz.
    Na tym samym sprzęcie i Internecie raz działa płynnie a potem przeskakuje.
    Pora sprawdzić serwery.

4. SMOD_Atena

czaruś1964 myślę, że serwer gry sprawdzany jest na bieżąco i tak jak wyżej napisałam, jeśli nic nie pomaga to zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. *basika*

*basika* Okazjonalny autor

Nie tylko siłacz żle działa, z kretami jest to samo, zanim przesunie się celownik to krety znikają, zresztą gra dziś muli znów niesamowicie, masakra :(

6. SMOD_Atena

*basika* na jakiej przeglądarce grasz? Sprawdziłam teraz na Operze i nic mi się nie zacina ani gra nie muli. Może warto spróbować oprócz zastosowania standardowych czynności czyszczenia, grać na innej przeglądarce.

denira3370 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. denira3370

denira3370 Młodszy ekspert

gram na operze
    pytań nie mam bo i po co

8. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

gram na Puffinie na tablecie i gra działa bardzo kiepsko w czasie wszystkich mini-gierek a w czasie tej edycji Renzo jest tragicznie źle
    próbowałam o różnych porach dnia, nawet w nocy i w Renzo grać się nie da

9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

abc2016, gra nie jest tworzona na tablety czy telefony komórkowe i nie dziwi mnie słabe działanie mini gier wymagających refleksu.

Skoro Autor/Autorka nie ma więcej pytań, temat zamykam.

Ponawiam prośbę o wykorzystanie wskazówek opisanych przez SMOD_Atenę.

Thread Status:
Not open for further replies.