renifery ++

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika iwo1973, 18 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iwo1973

iwo1973 Czeladnik forum

witam mam pytanko czy macie tez zmieniona zagrode reniferow xxl ? wyglada nie ladnie wolalabym aby wrocily stare

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj :)
    Szczerze mówiąc,moje renifery są od dawna w pasku,nie pamiętam kiedy ostatnio miałam je wystawione i nie przywiązywałam szczególnej uwagi do grafiki tej zagrody,ale wydaje mi się że nic się nie zmieniło.Nie ma też na ten temat żadnych oficjalnych informacji,tak że może to jakiś chwilowy błąd wyświetlania,ale jeśli nie i faktycznie grafika się zmieniła,a Ty chciałabyś żeby wróciła "stara" grafika,możesz zaproponować to tutaj : https://board-pl.farmerama.com/index.php?forums/zbiór-aktualizacji-i-pomysłów.356/

3. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Jakiś czas temu już zauważyłam, że zagroda dla reniferów++ jest zaśnieżona, a wcześniej chyba taka nie była. Jakoś przestała mi pasować do otoczenia, a przedtem takiego wrażenia nie miałam. Nawet miałam o to zapytać na forum, ale potem włączono śnieg w grze i przestało mi to tak przeszkadzać. ;)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Więcej pytań nie dostrzegam, odpowiedź została udzielona. Zawieszam kłódeczkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.