rekompesata - zapomoga

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by marcinek74, Apr 12, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Mam pytanie apropo tzw. rekompensaty dla mnie zapomogi. Czy wszyscy gracze muszą być traktowani jednakowo . Pytanie prozaiczne ale skoro straciłem bonus 100% zbioru zagród i 100% zbioru z drzew to po co mi jakaś zapomoga CMJ I 100% PD . Sądze że należy sprawdzić poszczególnych graczy co mieli na kontach skoro i tak chcecie blokować niektórych patrząc w inną stronę. Liczę na inną rekompensatę a nie na zapomoge.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marcinek74 zapraszam w tej sprawie ze zgłoszeniem do Pomocy technicznej.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Napisałem do PT może otrzymam odpowiedż w tym roku bo przez 2 lata nie otrzymałem ani razu podobno nie znają języka angielskiego. Dobrze wiemy kto siedzi z Ekipy w PT i na forum . Możn zamknąc temat dla świętego spokoju na forum polskim. Pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi z polskiej PT zawsze są udzielane i tylko w naszym ojczystym języku. Również pozdrawiam i temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.