rekompensaty lub zwrot kosztów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Luba, 26 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Luba

Luba Stały bywalec

Mam pytanie dotyczące tego tematu i udzielonych w nim odpowiedzi https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/walentynkowe-pnącze.21033/
    Czy są różne Centrale BP, to znaczy Centrala PL ,Centrala UK i Centrala DE to insza inszość?
    Jeżeli PT zwracało koszty zakupu walentykowego pnącza ,czy przyznawano rekompensatę w jakiejkolwiek postaci ,pojedyńczym graczom ,to czy Centrala w Anglii czy u Niemców decydowała inaczej niż Centrala PL?
    A jeśli jednak jest 1 (jedna )Centrala,bo zgłupiałam i nie wiem w końcu ile jest tych Central BP ,to sugerowałabym ,że chyba coś się wymknęło spod kontroli ?
    Bo jednocześnie nasuwa się też pytanie czy support w innych krajach posiada jakiś tajny fundusz ,który uruchomiony został dla graczy w/w krajach i wypłacono z niego "po cichu" rekompensaty bez wiedzy Decydenta ,a w Polsce PT "po cichu" graczy olało?
    Może w PL gracze w momecie zalogowania do gry już w takich przypadkach są na pozycji przegranej i jak wynika z tego co zawarte jest w cyt .wątku panują inne kryteria traktowania klienta,jakim jest gracz ,który wyda realną kase na zakup czegokolwiek w Farmeramie ?

2. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Witam serdecznie :)
    Centrala jest jedna, adres znajdziesz w impressum.
    Temat został wyjaśniony w wątku, do którego link podałaś.
    Jest tam również informacja aby w tej sprawie kierować zgłoszenia do PT.
    Zapraszam więc po kolejne informacje tamtą drogą.
    Pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.