rekompensata

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nowicjusz, 16 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nowicjusz

nowicjusz Naśladowca mistrzów

Witam
    30 super nawozu? To jakaś kpina? Żart? Siejąc rośliny na dwóch polach zużywa się więcej i na pewno tak robi większość graczy a gdzie rekompensata za czas niewykorzystany w młynie? Kupiłem za gotówkę i dużo czasu przez awarię przepadło. Czy to nie podpada pod naciąganie? na oszustwo? Poza tym ile trwała awaria? ile z tego czasu pokrywa rekompensata na kupony?a i proszę mi nie pisać że mam napisać skargę do DT bo z doswiadczenia wiem że to nic nie daje. Proszę podać adres gdzie mogę napisac wyżej niz do was tylko tylko żeby było po polsku

krasnoludek10 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Wszelkie skargi należy kierować do PT, tam są weryfikowane i w zależności do kogo są skierowane, to do tych osób są przekazywane.
    Możesz również dodać swoją opinię w wątkach dyskusyjnych, w których takie opinie są zbierane i przekazywane do Producenta gry: Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

krasnoludek10 lubi to.
  3. nowicjusz

Oczywiscie . przecież nie dostałem odpowiedzi na zadne moje pytanie

krasnoludek10 i -gonska- lubią to.
  4. SMOD_Atena

nowicjusz wszystkie decyzje o wysokości rekompensat podejmowane są w Centrali BP, my otrzymujemy informacje jak już te decyzje zapadną i takie też przekazujemy Graczom. Nikt nam się nie tłumaczy dlaczego 30 super nawozu a nie np. 300 czy 3000, itd..., widocznie uznano, że taka forma rekompensaty za ostatnie problemy z grą jest odpowiednia. Informacje jakie otrzymaliśmy w tej sprawie są zawarte w Ogłoszeniu.
    Z ewentualnymi dalszymi pytaniami/wątpliwościami i oczekiwaniami proszę kontaktować się z PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

krasnoludek10 lubi to.
  5. nowicjusz

Tak. Proszę mi podać adres na który mogę napisać na Was skargę i proszę mi nie pisać że mogę tylko napisać do PT bo nie wy jesteście właścicielem gry więc prosżę podać adres centrali żebym tam mógł napisać i uzyskać kompetentne informacje skoro od was ich nie mogę uzyskać. Jaki jest adres centrali? ( żeby nie było że nie zadałem pytania )

krasnoludek10 lubi to.
  6. SMOD_Atena

nowicjusz kontakt do firmy znajdziesz w odnośniku pod ramką gry: Impressum. Jednak z tego co wiem wszelka korespondencja prowadzona jest w języku niemieckim lub angielskim.
    Skargi na pracę członków Ekipy należy kierować wyłącznie do Pomocy technicznej za pomocą formularza zgłoszeniowego.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

krasnoludek10 lubi to.
  7. nowicjusz

na razie nie co sie dotyczy tego watku zaraz otworze inny

krasnoludek10 lubi to.
  8. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam.

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.