rekompensata

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jola8264, 25 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola8264

jola8264 Koneser forum

a co z rekompensatą za kilka godzin opóźnienia ? w akcji "plażowy klub" rośliny długo rosnące , nie można było zebrać ani posiać, zebrać napojów w tej akcji jak i nowe zadanie weekendowe. Wszystko jakby nic się nie stało! no tak jak gracz chce zrobić zadanie to kupi co potrzeba? chyba nie tylko na tym polega ta gra!!!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jola8264 wybacz ale to nie jest takie proste czy na pstryknięcie palcami, trzeba cierpliwie zaczekać. Dział techniczny oceni skalę problemów a Producent gry podejmie decyzję o tym czy i jaka rekompensata się Graczom należy, czy też tylko zostaną przedłużone wydarzenia.
    Jak tylko otrzymamy informacje w tej sprawie to znajdziesz je w dziale ogłoszeń: Oficjalne ogłoszenia - gra.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

Zapraszam do najnowszego ogłoszenia: klik>>> #3.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

ewa57be Twój post usunęłam, odpowiedź znajdziesz w wątku, który otworzyłaś: ewent.

4. bochumka

bochumka Okazjonalny autor

wykupilam koszyk i juz godzine czekam na roslinki i nie ma nic a pieniazki poszly sie...>:(:(strrach teraz kupic wejscioweczki bo znow wszystko przepadnie

5. jola8264

jola8264 Koneser forum

dziękuję

6. SMOD_Atena

bochumka powinnaś co prawda otworzyć własny wątek ale skoro Autorka już tutaj podziękowała to odpowiem też Tobie.

Wyloguj się z gry i zaloguj ponownie. Roślin do misji weekendowej szukaj na Dzikiej łące bo tylko tam możemy je siać. Jeśli nadal nie będzie zawartości zakupionego koszyka to skontaktuj się proszę z Działem płatności za pomocą: Formularza płatności.
    W razie dalszych pytań otwórz proszę swój wątek a ten tutaj zamykam.

jola8264 bardzo proszę, mam nadzieję, że z rekompensaty będziemy zadowoleni.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.