rekompensata

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Iskierka95, 18 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patryk1305

patryk1305 Czeladnik forum

Moje pytanie było odnosnie rekompensaty i pytam sei dlacz\ego zostało usuniete???

2. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Tzn co mam czytać, ze zrozumieniem. Mam premium i nie mam dwoch pakietów tylko jeden. A to przeczytałam. Zadałam normalne pytanie i nie wiem o co ci chodzi.

Nadal nie mam pakietu dla premium.
    Ani tego nowego też. Czy bede to miała czy nie to zycie mojego nie zmieni i przeżyje to bez uszczerbku na moim zdrowiu. Ale nie zrozumiałam o co Ci chodziło, ze zacytowałaś moją wypowiedź. A zapytać czy napisać tu mam takie prawo jak każdy.

agi31, akinomrd oraz Anetta41 lubią to.
  3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

7jessy75, w ogłoszeniu podane są daty rozpoczęcia oraz zakończenia czasu, w którym rekompensaty dopisane zostaną do kont.

4. Drun62

Drun62 Forumowy żółtodziób

Ja także mam premium i jak do tej pory dostałam jedynie rekompensatę "podstawową" czyli
    - kupon na pomocników 3h - 2 szt
    - kupon na pomocników 1 h - 2 szt
    - Super nawóz 30 szt
    - super nawóz Zosi 30 szt
    - super pasza 30 szt
    - bonus 100% PD na czas 24h
    Nic innego nie otrzymałam, więc nie rozumiem jak w ogłoszeniu można napisać, że skrypt nie zadziałał i wszyscy dostali rekompensatę przeznaczoną dla premium, czyli razem dwie rekompensaty.

agi31 i magdusia668 lubią to.
  5. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

jakie floreny ??? ... mam premium a dostałam ubogą rekompensatę , nie tą co powinnam i żadnych innych rzeczy typu ;floreny nie dostałam :cry: co tu się dzieje , że jest taki bajzel !

6. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Tak, wiem. Po prostu pomyślałam, że to jest czas w którym można odebrać pakiet, w takiej chwili w której nam będzie pasowało a że pojawi sie od razu w oknie niusów.
    I o to doprecyzowanie mi chodziło. A tu dostałam po tyłku bo spokojnie zadałam zwykłe pytanie.

7. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

ja również mam pytanie dotyczące rekompensaty
    cytat :
    Skrypt dopisujący rekompensatę do kont użytkowników premium nie zadziałał poprawnie, mianowicie nie tylko konta premium, a wszyscy użytkownicy otrzymali pakiet przeznaczony dla graczy posiadających konto premium, co za tym idzie otrzymają oni kolejny dodatek, który ma zrekompensować poniesione straty w czasie niedostępności gry:

nie otrzymałam takiego pakietu
    proszę o wyjaśnienie

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja również nie.Dostałam dwa kupony i jakiś badziew.

9. heiliheili

heiliheili Czeladnik forum

ja również nie otrzymałam

10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja też dostałam mały pakiet przeprosinowy. Korespondencja z PT nic nie dała.

11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

agi31, foczunia84, ania12355, heiliheili, skrypt dopisujący rekompensaty rozpoczął działanie, w ogłoszeniu wskazany jest termin jego działania - od.. do. Nie da się jednocześnie dopisać jej wszystkim, cierpliwości.

mruwka1979 i piki458 lubią to.
  12. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

ja również nie otrzymałam dwóch rekompensat zgodnie z powyższym.. a z tego co dalej pisze w ogłoszeniu gracze premium oprócz tych dwóch maja dostać jeszcze kolejną rekompensatę - ta z itemem florenowym (20x5florenów)... mam rozumieć ze niektórzy dostaną 3 rekompensaty a niektórzy jedną? bo jak tu czytam niektórzy dostali 2 (jedną z florenami, drugą bez)

13. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

owszem jest, ale od - do dotyczy trzeciej rekompensaty
    a co z tą drugą ?

akinomrd lubi to.
  14. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

ja też do nich pisałam to mnie odesłali do ogłoszeń :( to że teraz znowu jest info o poprawkach rekompensaty to nic nie znaczy bo jedni coś dostali inni nie i nadal nic nie wiemy .

15. halina54

halina54 Hrabia forum

- kupon na pomocników 3h - 2 szt
    - kupon na pomocników 1 h - 2 szt
    - Super nawóz 30 szt
    - super nawóz Zosi 30 szt
    - super pasza 30 szt
    - bonus 100% PD na czas 24h
    Nic innego nie otrzymałam, więc nie rozumiem jak w ogłoszeniu można napisać, że skrypt nie zadziałał i wszyscy dostali rekompensatę przeznaczoną dla premium, czyli razem dwie rekompensaty.
    Drun62, 27 minut temu Raport
    #44 Lubię Odpowiedz.

.ja tez tylko to dostalam i czuje sie oszukana przez bp .
    To jak to jest ze jedni dostaja dwie a nawet trzy rekompensaty a inni wielkie G?

magdusia668 lubi to.
  16. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-wiercipiętka- z post suwam, nie wnosi nic do tematu, agi31, w ogłoszeniu wskazane jest, że rekompensata dla wszystkich, czyli pierwsza opisana w ogłoszeniu jest do odebrania w zakładce Newsy, pozostałe dopisywane będą we wskazanym w ogłoszeniach czasie.

17. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

w ogłoszeniu jest wyraźnie napisane że wszyscy gracze otrzymali 2 rekompensaty w związku z tym gracze premium dostaną trzecią - ja dostałam jedną którą odebrałam z newsów gdzie ta druga? jak niby druga ma być jeszcze dopisywana skoro wyraźnie pisze że już ją dostaliśmy

18. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

W co mam TL kliknąć żeby odebrać nagrodę, która była pierwotnie przypisana dla graczy premium???Dostałam tą najniższą a gdzie jest druga, proszę pokaż mi??

19. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

akinomrd, w nic, przeczytaj ogłoszenie, tam jest przedział czasowy, w którym pakiety będą dopisywane do kont.

Rekompensata dopisywana będzie w terminie:

Piątek 18.05.2018, godz. 19:00

Piątek 25.05.2018, godz. 14:00

Na chwile obecną rozpoczęcie planowane jest na 20:00

20. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

TL Proszę mi odpowiedzieć bo jest tak namieszane że nie wiem już nic.
    Te rekompensaty mamy dostać?
    1.
    - super nawóz 75 szt
    - super nawóz Zosi 75 szt
    - super pasza 75 szt
    - wzmacniacz PD rośliny akcji
    - bonus 250% PD na czas 72 h
    - wszyscy pomocnicy na czas 72 h
    - Kwiat Lei 75 szt
    - Sznurek 50 szt
    - Tiara 25 szt
    - przedłużenie subskrypcji premium o 3 dni